• 06 53815027
  • info@balkenendemedia.nl

Wij verbinden ondernemers met consumenten

Online en offline

Balkenende Media verbindt ondernemers op een unieke manier met de consumenten in onze regio. Dat doen we niet alleen in het ‘Gewoon’ magazine dat huis aan huis in de kernen verspreid wordt of met onze specials op maat, we gaan online nog een stapje verder met actuele berichtgeving op onze nieuwssites en apps. Een aanvulling hierop is social media: met het groeiende aantal volgers komt het nieuws bij steeds meer lezers terecht. Naast de focus op ondernemers, besteden we in onze berichtgeving ook aandacht aan bijzondere mensen uit de regio, inspirerende inwoners, gemeentelijke instellingen, stichtingen en verenigingen.

Bereik social media

Groot bereik

Dankzij het enorme bereik kunnen we uw bericht snel en professioneel promoten. Dit doen we door het online en/of offline plaatsen van redactionele artikelen, vacatures, evenementen, advertenties in de vorm van een redactioneel artikel, reguliere advertenties en banners.

We informeren op een persoonlijke en heldere manier. Wat er ook in de regio gebeurt, Balkenende Media houdt u op de hoogte!

Ons online bereik

165

Unieke bezoekers per dag

130

Tevreden klanten

1200

Advertorials mogen plaatsen

Eigenaar / sales

Rolf Balkenende
Eigenaar

Wat klanten over ons zeggen