• 06 53815027
  • info@balkenendemedia.nl

Special magazines!

Unieke specials die gemaakt worden om
mensen te raken en in beweging te brengen

Magazine op maat

Onze BuitenGewoon edities zijn inmiddels een begrip. Het is mooi om te zien dat dit kwaliteitsmagazine ook bij andere partijen in de smaak valt, waardoor we inmiddels diverse keren hebben meegewerkt aan een magazine op maat. Zo is in 2018 de special ‘Waalwijk Go’ uitgebracht en begin 2019 ‘Samen uit Armoede’, beide in opdracht van de gemeente Waalwijk. Vanwege het 750-jarig bestaan van de gemeente Loon op Zand zijn de laatste BuitenGewoon Loon op Zand-edities in een speciaal jasje gestoken om dit jubileum te vieren.
 

Wij denken met u mee!

Bent u op zoek naar een special in het kader van een bijzondere viering, gelegenheid of een onderwerp wat extra aandacht behoeft? Balkenende Media levert maatwerk en denkt graag met u mee, er is heel veel mogelijk! 

We kunnen met u meedenken over het totale proces van ontwerpen, produceren en verspreiden. Uiteraard kunt u bij ons ook advertenties plaatsen in de specials. Wilt u graag meer informatie, een offerte of een afspraak maken? Neem dan contact op met onze salesafdeling.
 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze specials!

Hoe kunnen we u helpen?

Sales

Onze producten