• 06 53815027
  • info@balkenendemedia.nl

Waalwijk.nieuws.nl

Iets leuks te melden? 
Laat het ons weten!

Adverteren op Waalwijk.nieuws.nl

Snelle berichtgeving

Ieder moment van de dag kan er iets met nieuwswaarde in de gemeente Waalwijk gebeuren. Vandaar dat we in 2014 met Waalwijk.nieuws.nl zijn gestart, een online nieuwsplatform dat voorziet in snelle, actuele berichtgeving. Bij een bericht plaatsen we vaak meerdere foto’s zodat het nieuws in woord en beeld verteld kan worden. 

Social media

Doordat de berichten van onze nieuwssites ook nog eens gedeeld worden via onze social media kanalen - met meer dan 160.000 bezoekers per maand en een Facebookpagina met 18.000 volgers - is het bereik aanzienlijk! Zo wordt uw nieuws op een snelle manier verspreid en maakt het deel uit van de actuele berichten in de gemeente Waalwijk én omgeving.  
 

Niet-commercieel bericht

Wilt u een bericht laten plaatsen? Via ‘Schrijf mee’ kunt u rechtstreeks en gratis uw tekst en foto’s - vrij van copyright – aanleveren. De redactie controleert de tekst op lengte en op spelling. Zodra uw bericht is behandeld, verschijnt het nieuwsitem op Waalwijk.nieuws.nl en wordt het gepubliceerd via onze social media kanalen.

Commercieel bericht

Heeft u interesse in een banner of heeft u een vacature? Wilt u graag de lancering van een nieuw product, een opening van een andere locatie of een bedrijfsovername in het nieuws in de vorm van een advertorial? Wij plaatsen het voor u op Waalwijk.nieuws.nl en onze social media. Neem contact op met onze salesafdeling voor verdere informatie over tarieven en plaatsing.
 

Op Waalwijk.nieuws.nl worden 500.000 artikelen per maand gelezen. Zo’n kans op groot bereik wilt u toch niet missen? U zorgt voor het nieuws, Balkenende Media voor de publiciteit!

- Balkenende media