• 06 53815027
  • info@balkenendemedia.nl

Nieuwe website lancering!

‘Dit keer willen we graag onze eigen onderneming even onder de aandacht brengen! Onze nieuwe website is live en daar zijn we toch aardig trots op. Zeker als we terugkijken op wat we de afgelopen 5 jaren allemaal hebben neergezet!

Zoals zo vaak leidt in het ondernemen het een tot het ander, maar we zijn van mening dat dit alleen kan met een duidelijke visie. Ons doel is altijd helder geweest: de zichtbaarheid van lokale ondernemers online en offline verbeteren. Als u op de website klikt op de Gewoon Magazines die we de afgelopen jaren hebben uitgebracht, ziet u dat we daar aardig in zijn geslaagd. Met de toevoeging van Gewoon Heusden in november 2019, breiden we dit concept uit. Logisch, want het werkt! 

Online zijn we altijd up-to-date met Waalwijk.nieuws.nl, Loonopzand.nieuws.nl en Denbosch.nieuws.nl. Steeds meer inwoners maken gebruik van de Waalwijk of Loon op Zand App, hiermee hebben we een enorm bereik. Voeg daar een mooie, nieuwe website aan toe en we zijn weer een stapje verder. Wat er ook in de regio gebeurt, Balkenende Media houdt u op de hoogte!