• 06 53815027
  • info@balkenendemedia.nl

Artikel of advertentie in Gewoon Heusden

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gewoon Heusden magazine

Kwaliteitsmagazine

In dit kwaliteitsmagazine vindt u redactionele artikelen over bijzondere mensen en inspirerende inwoners uit de gemeente Heusden. Daarnaast zijn er de verhalen over ondernemers die een kijkje achter de schermen geven: waarom heeft iemand voor deze branche gekozen, hoe is hij of zij ermee begonnen, wat houdt het product of de dienst eigenlijk in? Door dit te verwoorden in een sterk redactioneel artikel kan de ondernemer meer van zichzelf laten zien en zijn of haar onderneming een gezicht geven.


All-in concept

We bieden een all-in concept. Dit houdt in dat een tekstschrijver het interview afneemt en het artikel schrijft. Een fotograaf komt professionele foto’s maken. Op deze manier kunnen we kwaliteit garanderen en ons onderscheiden.


Twee keer per jaar

Gewoon Heusden heeft een oplage van 18.000 exemplaren die in de omgeving van Heusden huis aan huis worden verspreid. Het magazine verschijnt twee keer per jaar, meestal in april en in september. In ieder magazine is een speciaal regio-gedeelte opgenomen, waardoor het mogelijk is om uw artikel door te laten plaatsen naar de magazines van Loon op Zand en/of Waalwijk. Zo vergroot u het bereik enorm!


Voordelen

Dit hoogwaardige magazine wordt goed gelezen en bekeken. Het mooie aan het magazine is dat het vaak bewaard blijft. Bij de verspreiding zorgen we ervoor dat ook op strategische plaatsen extra magazines komen te liggen, zoals bij het ziekenhuis en in de wachtkamers van bijvoorbeeld tandartsen of fysiotherapeuten.

De voordelen zijn:

  • Inwoners krijgen een echt magazine in de bus, het valt op.
  • De verspreiding gaat apart, het magazine verdwijnt dus niet tussen de reclamebrochures. We houden vanzelfsprekend wel rekening met een nee/nee sticker op de brievenbus.
  • Met de verspreiding ondersteunen we altijd een vereniging of stichting. De leden bezorgen de magazines en verdienen hiermee geld voor hun club. Zo dragen we bij aan een maatschappelijk doel en zijn we er zeker van dat het magazine bij ieder huis op de deurmat valt.
  • U kunt kosteloos het artikel (in pdf) overnemen en gebruiken voor bijvoorbeeld uw eigen social media of andere reclamedoeleinden.
  • Hoge afdrukkwaliteit en mooie, creatieve vormgeving.
  • Uitgebreide advertentiemogelijkheden.
Hoe kunnen we u helpen?

Sales afdeling

Onze producten